Uvjeti korištenja

Zaštita privatnosti na internetskim stranicama SB Leasinga

Prilikom pregledavanja internetskih stranica SB Leasinga, www.sbleasing.hr, ne prikupljaju se osobni podaci koji bi omogućili Vašu osobnu identifikaciju. Ako nam je za pružanje određene usluge potreban Vaš osobni podatak, posebno ćemo Vas upozoriti.
Primjenom kolačića na našoj internetskoj stranici možemo prikupljati podatke o Vašem računalu koji mogu uključivati IP adresu, tip preglednika, ime domene, vrijeme pristupa i adrese web stranica. Primjena kolačića na stranici www.sbleasing.hr omogućena je samo u slučaju ako ste nam za takvu aktivnost dali Vašu privolu odabirom odgovarajuće opcije u postavkama forme za upravljanje kolačićima.

Što su kolačići

Kolačići (cookies) su male tekstualne datoteke koji se spremaju lokalno u memoriju Vašeg web preglednika prilikom pregledavanja internetske stranice, a koriste se za funkcioniranje svih značajki internetskih stranica, bolje korisničko iskustvo te omogućuju analitiku posjeta web stranice i napredno online oglašavanje.

Vrste kolačića

Kolačići koji se koriste na internetskim stranicama SB Leasinga podijeljeni su u ove kategorije:

Nužni kolačići ili strogo potrebni kolačići potrebni su kako bi stranica funkcionirala i ne mogu biti isključeni. Vašem pregledniku možete zadati da Vas obavijesti o korištenju ili blokira ove kolačiće, ali u tom slučaju neki dijelovi stranice neće raditi.
Statistički kolačići ili kolačići izvedbe omogućuju nam praćenje broja posjeta i izvore prometa kako bismo mogli izmjeriti i poboljšati izvedbu naše web stranice. Oni nam pomažu saznati koje stranice su popularne odnosno manje popularne. Pomažu nam vidjeti kako se posjetitelji kreću na web stranici. Sve informacije koje ovi kolačići prikupljaju su agregirane i stoga anonimne.
Nužni kolačići
cookie_notice_accepted – Sadržava postavke koje korisnik odabire unutar forme za prihvat kolačića do slijedeće izmjene unutar postavki forme za prihvat kolačića – trajanje 1 mjesec
pll_language – Sadržava postavku za odabrani jezik prikaza stranice – trajanje 24 sata
Statistički kolačići
_ga, _gat, _gid – Google Analytics Pregled statistike posjećenih web stranica zadnja posjeta web stranici do 24 mjeseca

Uključivanje i isključivanje kolačića
Želite li onemogućiti spremanje kolačića na svoje računalo, možete to učiniti na način da namjestite postavke i konfiguracije vašeg internetskog preglednika. U izborniku preglednika odaberite pomoć i informacije o kolačićima te slijedite upute. Sam čin blokiranja mogao bi imati negativan učinak na korištenje web stranice.

Dodatno se informirajte:
https://policies.google.com/privacy – Pravila o privatnosti Google
https://policies.google.com/technologies/types?hl=hr – Vrste kolačića koje upotrebljava Google